Voorwaarden & Prijzen

Prijzen

Prijzen zijn gebaseerd op prijzen per kamer, per nacht en gebaseerd op twee personen. 

In de prijzen is het ontbijt inbegrepen. Prijzen zijn ook inclusief laken sets, handdoeken en WiFi. Gasten kunnen een lunch bij het ontbijt klaarmaken en meenemen. Prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten. 

Alle drankjes, nootjes en chips en lekkernijen kunnen op de ochtend van vertrek worden afgerekend. Een prijslijst is te vinden in een map die op de kamer ligt. 

Een kinderbedje is beschikbaar voor 15 euro per nacht. 

Als je alleen op een kamer verblijft, wordt er 10 euro per nacht van de kamerprijs afgetrokken. Betalen kan bij voorkeur contant of via een Tikkie. We accepteren geen creditcards. Een geprinte rekening is mogelijk. 

De prijzen zijn exclusief  3 euro toeristenbelasting per persoon, per nacht.

Voorwaarden

De kamer is beschikbaar vanaf 16.00, tenzij anders overeengekomen. Bagage kan in overleg eerder worden afgegeven. We vragen om een geldige identiteitsbewijs mee te nemen.

Op dag van vertrek is de check-out tijd tussen 8.00 en 10.00, tenzij anders overeengekomen. Je bagage kan in overleg ook later worden opgehaald. 

Het hele huis en alle kamers zijn non-smoking, buiten in de tuin of voor het huis op het bankje is roken toegestaan. 

Hondjes welkom

Kleine hondjes onder de 13 kilo zijn welkom in overleg. We hebben een bench met kussen en verduisteringskleed beschikbaar (60 cm breed, 45 cm diep en 50 cm hoog). Honden mogen niet op of in het bed. Wij hebben zelf een kleine hond, Guusje (kruising Jack Russel en Kooiker). We vragen een vergoeding van €17,50 per nacht.

Annulering

Je kan altijd je gereserveerde boekingen veranderen op basis van beschikbaarheid. Annuleren is tot twee maanden vooraf gratis. Daarna gelden 50% annuleringskosten. Annuleringen zijn enkel geldig als ze via e-mail zijn bevestigd. Bij een late annulering tot 7 dagen vooraf wordt de volle prijs doorberekend. 

We sturen een rekening via e-mail zodat annuleringskosten eventueel kunnen worden verhaald op een annuleringsverzekering.

In het geval dat we na een annulering de kamer toch weten te verhuren, worden er geen kosten in rekening gebracht

Aansprakelijkheid

Het verblijf in ons huis en het gebruik maken van onze faciliteiten is geheel op eigen risico. B&B De Swaen is in geen enkel geval aansprakelijk voor enig verlies, persoonlijke schade, medische kosten of schade aan persoonlijke eigendommen – ongeacht de oorzaak. Vanzelfsprekend rekenen wij erop dat gasten als goede ‘huisvader’ voor ons huis zullen zorgen.