Voorwaarden & Prijzen

Prijzen

Prijzen zijn gebaseerd op prijzen per kamer, per nacht en gebaseerd op twee personen.

De prijs per nacht bedraagt €130 in het laagseizoen (01-01 t/m 31-03 en van 02-10 t/m 31-12) en €145 in het hoogseizoen (01-04 t/m 01-10). De prijs per nacht bedraagt vanaf €195 voor het huwelijksarrangement.

De prijzen zijn inclusief welkomstdrankje en ontbijt. Prijzen zijn ook inclusief laken sets, handdoeken en WiFi. Gasten kunnen een lunch bij het ontbijt klaarmaken en meenemen. Prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten. 

Alle drankjes, nootjes, chips en lekkernijen kunnen op de ochtend van vertrek worden afgerekend. Een prijslijst is te vinden in een map die op de kamer te vinden is. 

Een kinderbedje is beschikbaar voor €15 per nacht. 

Bij reservering geldt een vooruitbetaling van 50% van de prijs. Betalen kan contant of via een Tikkie. We accepteren geen creditcards. Een geprinte rekening is mogelijk.

De prijzen zijn exclusief €1,80 toeristenbelasting per persoon per nacht.

Voorwaarden

De kamer is beschikbaar vanaf 16:00, tenzij anders overeengekomen. Bagage kan in overleg eerder worden afgegeven. We vragen om een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Op de dag van vertrek is de check-out tijd tussen 8:00 en 10:00. Je bagage kan in overleg later worden opgehaald. 

We waarderen het als de rekening vooraf wordt voldaan, liefst contant. Betalen kan ook via Tikkie. We accepteren geen creditcards. Een geprinte rekening is mogelijk.

Het hele huis en alle kamers zijn non-smoking, buiten in de tuin of voor het huis op het bankje is roken toegestaan. Honden zijn niet toegestaan.

Annulering

Je kan altijd je gereserveerde boekingen veranderen op basis van beschikbaarheid. Annuleren is tot twee maanden vooraf gratis. Daarna gelden 50% annuleringskosten. Annuleringen zijn enkel geldig als ze via e-mail zijn bevestigd. Bij een late annulering tot 7 dagen vooraf wordt de volle prijs doorberekend. 

We sturen een rekening via e-mail zodat annuleringskosten eventueel kunnen worden verhaald op een annuleringsverzekering.

In het geval dat we na een annulering de kamer toch weten te verhuren, worden er geen kosten in rekening gebracht!

Aansprakelijkheid

Het verblijf in ons huis en het gebruik maken van onze faciliteiten is geheel op eigen risico. B&B De Swaen is in geen enkel geval aansprakelijk voor enig verlies, persoonlijke schade, medische kosten of schade aan persoonlijke eigendommen – ongeacht de oorzaak. Vanzelfsprekend rekenen wij erop dat gasten als goede ‘huisvader’ voor ons huis zullen zorgen.